Året der gik

2021 har været et vildt år for Moonboon – vi er klar til 2022!

Det har været et helt fantastisk år for Moonboon. Vi er meget taknemmelige for hver eneste kommentar på Instagram, hvert eneste køb, tilmelding til vores nyhedsbrev og hver eneste anmeldelse på Trustpilot.

Som vi træder ind i 2022, synes vi det er oplagt at reflektere over den vilde rejse, som Moonboon har været på det seneste års tid.

Fra 4 til 25 Moonboon'ers

Team Moonboon

Et lille udpluk af teamet bag Moonboon.

Siden januar 2021 er vi vokset fra et team på 4 personer til 25 personer, der alle sammen har tilføjet kreativitet, drive og entusiasme til Moonboon.

Vi håber at kunne videreudvikle det stærke fællesskab, som vi har opbygget - særligt også imellem forældre verden over, der har et Moonboon-produkt derhjemme.

Bedre søvn for børn

Marie Grew fra Moonboon

Marie med vores nye måne ammepude.

2021 var året, hvor vi løftede sløret for en række nye produkter til vores webshop. Produkter der alle sammen et skabt med et ønske om at give dit barn de bedste søvnrutiner. Den gode søvn er grundstenen i alt vi gør, da vi ved hvor vigtigt det er for børn - men også for dig som forælder.

Har du endnu ikke set vores nyeste produkttilføjelser, kan du se dem her.

I 2022 vil vi fortsat fokusere på at skabe produkter, der lever op til de højeste standarder for sikkerhed og er produceret med omtanke for miljøet – og som samtidig repræsenterer det skandinaviske design.

Vi har vundet en design award for bedste børneprodukt

Christian Arnstedt og Marie Grew med Moonboon slyngevuggen

Christian Arnstedt og Marie Grew med slyngevuggen, motoren og stativet.

Sidst nævnt, er vi også utrolig spændte over den fortsatte udvikling udenfor de danske grænser. Vi har set en massiv interesse i Tyskland, hvor vi blandt andet har vundet en design award for bedste børneprodukt. Schweiz og Østrig rykker på sig – og snart åbner vi også en webshop i Norge.

Vi er så spændte på, hvad 2022 vil bringe.

Vi håber, at du fortsat vil følge med på vores rejse og støtte os til at skabe bedre søvn for børn.

Kærlig hilsen

Marie og resten af Moonboon Kids & Baby Studio

P.S.

Vil du lære Moonboon endnu bedre at kende, kan du læse følgende:

Tak fordi du læser med.

Jeg hedder Marie, og jeg er mor til to små drenge. Jeg er også kvinden bag Moonboon, som laver babyudstyr der er produceret af økologiske materialer, hvor det er muligt, med omtanke for mennesker og miljø.

Se vores babyudstyr her.

Min søn skal sove i de bedste omgivelser, og det synes jeg også, dit barn skal. Derfor er jeg særligt stolt af vores GOTS-certificerede slyngevugge og den specialdesignede vuggemotor, som både har hjulpet mig og mange andre forældre til bedre nattesøvn. 

Du kan følge med i Moonboons univers på Facebook og Instagram.