Hjemmelavet slyngevugge

Vi har udviklet en helt unik fjeder til slyngevuggen, som er lidt blødere end de fjedre der ellers findes på markedet.

Babyer – og navnlig spædbørn – vågner med jævne mellemrum i løbet af natten, og det kan der være flere forskellige årsager til. Typisk vågner barnet om natten, fordi der er en ny tand på vej, har haft mareridt, ligger med en våd tisseble, er syg eller måske bare har brug for at blive ammet. Men det kan også være fordi, barnet har brug for at ligge anderledes, når han eller hun skal falde i søvn.

Prøv vores hjemmelavet slyngevugge

Hos Moonboon har vi udviklet vores helt egen hjemmelavet slyngevugge. Vores slyngevugge er udviklet og designet med det formål, at vores børn skal falde i søvn på den mest komfortable og behagelige måde. Derudover har vores slyngevugge et design, som stimulerer barnets balance. Det betyder, at barnets motoriske færdigheder også bliver bedre ved at ligge og falde til ro i slyngevuggen.

Læs mere om slyngevuggen her

Det er helt naturligt for barnet at befinde sig i en slyngevugge, når det er ved at være tid til lur eller til at blive puttet for natten. Det er der 2 årsager til. Først og fremmest skyldes det, at slyngevuggens vuggende bevægelser kan sammenlignes med tiden, som barnet havde inde i livmoderen. Derfor synes barnet, det er ekstra betryggende at ligge i en slyngevugge. Derudover er slyngevuggen designet, så den understøtter barnets rygsøjle på en helt naturlig og ergonomisk måde.

En motor til slyngevuggen

Mange babyer vågner, så snart slyngevuggen stopper med at vugge. Derfor har vi udviklet vores helt egen motor til slyngevuggen, så slyngevuggen kan vugge automatisk. Motoren kan indstilles til at vugge i præcis den hastighed, du ønsker, og den kan derfor også vugge i et meget roligt tempo. Hvis din baby har tendens til at sove uroligt, kan du sætte vuggen i det blide tempo, mens han eller hun sover, for dermed at sikre en rolig søvn. Motoren i slyngevuggen har også en indbygget timer, som kan indstilles til automatisk at vugge i helt op til 3 timer. Den lille motor giver dig hænderne fri mens din baby sover. Så kan du selv vælge om du vil tage en lur, ordne vasketøj eller noget helt tredje.

Husk du hos Moonboon også kan finde et stativ til slyngevugger.

Tak fordi du læser med.

Jeg hedder Marie, og jeg er mor til to små drenge. Jeg er også kvinden bag Moonboon, som laver babyudstyr der er produceret af økologiske materialer, hvor det er muligt, med omtanke for mennesker og miljø.

Se vores babyudstyr her.

Min søn skal sove i de bedste omgivelser, og det synes jeg også, dit barn skal. Derfor er jeg særligt stolt af vores GOTS-certificerede slyngevugge og den specialdesignede vuggemotor, som både har hjulpet mig og mange andre forældre til bedre nattesøvn. 

Du kan følge med i Moonboons univers på Facebook og Instagram.