Inspirationen bag Moonboon

Idéen til Moonboon opstod, da jeg var på barsel med vores søn. Da jeg havde svært ved at få ham til at sove i løbet af dagen, blev jeg anbefalet at anskaffe mig en slyngevugge.

Det virkede, og han faldt fra da af meget nemmere i søvn. Der var bare et stort minus: når slyngen holdt op med at vugge, så vågnede min søn også.

Jeg tog derfor fat i en dansk ingeniørvirksomhed, som hjalp mig med at udvikle Moonboon-motoren, så slyngen kunne vugge af sig selv. Nu var der frie hænder til at lave andre ting, mens vores baby lå trygt og sov!

Igennem processen med motoren begyndte jeg at tænke over de slyngevugger, som fandtes på markedet. Jeg syntes at der manglede en allergivenlig version. Af den grund besluttede jeg mig for også selv at udvikle en slyngevugge.

Vi vil gerne passe på miljøet, og derfor bruger Moonboon kun økologiske materialer til vores slyngevugge. Madrassen er fyldt med det allergivenlige og naturvenlige kapok, og skallen til motoren er produceret i bionedbrydeligt materiale.

Inspirationen til Moonboon er opstået gennem kærligheden til min baby og til mig selv som nybagt mor. Jeg håber, din baby vil sove lige så godt, som min søn har gjort – og stadig gør.

Tak fordi du læser med.

Jeg hedder Marie, og jeg er mor til to små drenge. Jeg er også kvinden bag Moonboon, som laver babyudstyr der er produceret af økologiske materialer, hvor det er muligt, med omtanke for mennesker og miljø.

Se vores babyudstyr her.

Min søn skal sove i de bedste omgivelser, og det synes jeg også, dit barn skal. Derfor er jeg særligt stolt af vores GOTS-certificerede slyngevugge og den specialdesignede vuggemotor, som både har hjulpet mig og mange andre forældre til bedre nattesøvn. 

Du kan følge med i Moonboons univers på Facebook og Instagram.