Kapok er et ret fantastisk materiale, og netop derfor har jeg valgt det til vores hovedpuder. Kapok kommer fra kapoktræet, og de naturlige fibre er ekstremt bløde. Det gør jo i sig selv kapok til et perfekt sovemateriale, men det har også andre egenskaber, som jeg finder mindst lige så interessante.

Kapok er allergivenligt, åndbart og temperaturregulerende – og det er alle faktorer, som er vigtige at sætte i spil, når det gælder god søvn.

Naturmaterialet er antibakterielt, så du kan være helt sikker på, at husdyrmider og andre ubehageligheder ikke kan overleve i puden. Derfor er det oplagt at vælge kapokhovedpuder til babyer, børn og allergikere, for det er et 100 % naturligt, økologisk og bæredygtigt alternativ til almindelige hovedpuder.

Jeg sover bedst, når jeg hverken har det for varmt eller for koldt, og min erfaring har lært mig, at det samme gælder vores børn. Derfor var det også en øjenåbner for mig, da jeg gav min søn en kapokhovedpude. Den tilpasser sig nemlig automatisk hans kropsvarme, så han altid har en tilpas temperatur, når han sover – selv på de dage, hvor han er syg.

Vores GOTS-certificerede hovedpuder fås både i størrelse baby og junior.