Kender du ikke allerede kapok, vil jeg gerne fortælle dig, hvorfor det er så fantastisk et materiale. Kapok har nemlig så mange gode egenskaber, der gør det oplagt at bruge til dyner.

 Kapok kommer fra kapoktræet, så vi har med et 100 % naturligt, økologisk produkt at gøre, som tilmed er bæredygtigt at producere. Det er afgørende for mig. Jeg vælger nemlig kun de bedste materialer til Moonboons produkter, for jeg vil ikke gå på kompromis med kvalitet, når det gælder mit barns søvn.

 Det, der gør kapok til noget særligt i mine øjne, er, at det både er allergivenligt og antibakterielt. Præcis det gør kapok så dejligt at sove i, for du kan være helt sikker på, at der ikke overlever husstøvmider eller andet snask i dynen. Den er altid ren og lækker og dermed helt perfekt til børn, babyer og allergikere.

 Desuden har kapok den egenskab, at det kan temperaturregulere, så når du putter din baby i en kapokdyne, skal du ikke bekymre dig om, at barnet får det for varmt eller for koldt. Dynen tilpasser sig automatisk, så du kan være sikker på, at dit barn får den bedste søvn.

 Dynen her er i størrelse Junior (100x140 cm).