Jeg forestiller mig, at du helst vil undgå at have alt for mange huller i loftet. Har jeg ret, så får du brug for karmbeslaget, som du sætter fast på dørkarmen og hænger slyngevuggen i. Det er virkelig simpelt, men du skal ikke undervurdere, hvor stor effekt de små ting har. Især ikke med en nyfødt i familien.

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg gerne vil have min søn tæt på mig, da jeg blev mor. Derfor havde jeg brug for, at slyngevuggen kunne flyttes. Løsningen blev karmbeslaget, for med det kunne jeg flytte ham til de rum, hvor jeg var – selv, når han sov. På den måde kunne jeg både gå en tur i haven eller lave mad i køkkenet og samtidig holde øje med ham.

Karmbeslaget gør det super nemt at have slyngevuggen med hjem til venner og familie eller måske endda på ferie. Vores slyngevugge leveres i en mulepose, så du let kan pakke den ned, tage den med og bruge den som rejseseng. Den vejer nemlig ingenting.

Til sidst må jeg hellere fortælle, at alle dørkarme er forskellige. Det betyder, at jeg ikke kan garantere, at karmbeslaget kan nå rundt om alle dørkarme, og at alle dørkarme er høje nok til at have slyngevuggen hængende, når motoren er tilkoblet. Vil du have en flytbar løsning, hvor både motor og slyngevugge kan hænge, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på vores stativ.