Det ser så let ud, når mødre med mange års erfaring i et snuptag snører strækviklen og sætter baby i. Men det er faktisk så let. Vores strækvikle super nem at binde – og det kan gøres på forhånd, så det er nemt for dig at få barnet til at sidde godt, så den lille nakke støttes. Du kan også uden problemer tage baby op flere gange uden at skulle binde viklen igen.

Jeg har designet vores strækvikler i 5 farver og valgt at producere dem i en økologisk bomuldsblanding, som gør dem meget lette og giver en perfekt balance mellem stræk og fasthed. Den lille detalje med lynlåslommen i den ene ende af viklen, er jeg også ret glad for. Her er lige plads til sutten, dankortet eller mobilen, som jeg altid har med, når jeg skal ud ad døren.

Strækvikler er oplagte til nyfødte, hvor hud-mod-hud er så afgørende. Du kan bære et barn op til 10 kg., og bæreredskabet er derfor praktisk de første 3-6 måneder af babys liv. Er du blevet vild med at vikle, anbefaler vi, at du skifter til en fastvikle efterfølgende. 

Du finder vores strækvikler i 2 størrelser. Størrelse XS/S er 4,3 meter og M/L er 4,8 meter.