Slyngevuggen er et trygt sted for den nyfødte baby at falde til ro, og netop derfor vælger mange forældre en hængevugge til det nye familiemedlem. Her omsluttes barnet tæt, og de rolige, gyngende bevægelser minder baby om tiden i livmoderen. Derfor falder de fleste nyfødte helt til ro, når de puttes i en slyngevugge fra Moonboon. 

I slyngevuggen er barnet omsluttet af de bløde stofsider og kan vugges frem og tilbage eller op og ned. Barnet vil opleve genkendelighed fra tiden i livmoderen, og de vuggende bevægelser får barnet til at falde til ro og overgive sig til søvnen. At blive vugget og bevæget er vigtigt for børns udvikling. I det indre øre findes et lille balanceorgan, som bliver stimuleret, når barnet bliver vugget. Bevægelserne opfanges af hjernen, og på den måde udvikles både balance og motorik hos dit barn.

Slyngevuggen fra Moonboon er en ergonomisk og sikker soveløsning, der understøtter en hensigtsmæssig udvikling af din babys rygsøjle. Derfor anbefales slyngevuggen også af jordemødre.

Slyngevuggen er 90 cm lang og kan bruges til nyfødte babyer og helt indtil barnet vejer 15 kg.