Vuggemotor 2.0

Markedets mest lydsvage vuggemotor

Vuggemotoren er en hjælpende hånd til at holde Slyngevuggen, Tvillingeslyngevuggen eller Vuggens beroligende bevægelser i gang.

Tests fra en uvildig tredjepart viser, at Moonboons Vuggemotor 2.0 er den mest lydsvage kvalitetsmotor på markedet. Markant mere lydsvag sammenlignet med andre kvalitetsmotorer.

Vuggemotoren kan vugge ubegrænset, og hastigheden kan indstilles, så den passer til barnets behov.

logo
Markant mere lydsvag

Oplev den mest lydsvage vuggemotor på markedet. Vi har givet Vuggemotor 2.0 en opdatering og tests fra en uvildig tredjepart viser, at den er markant mere lydsvag sammenlignet med andre kvalitetsmotorer.

logo
Blidere bevægelser

Vi har lyttet til jer. Vores danske ingeniører har opdateret Vuggemotoren, så den skaber endnu blidere bevægelser. Med ubegrænset tidsindstilling og justerbar hastighed til barnets behov.

logo
Tryg og Sikker søvn

Den er sikkerhedstestet af vores danske ingeniører og sikkerhedskonsulenter.

highlighted image

HVORDAN VIRKER VUGGEMOTOR 2.0?

Vuggemotor 2.0 hjælper dig med at holde Slyngevuggen, Tvillingeslyngevuggen eller Vuggen beroligende vuggen i gang.

Tilpas tempoet og den ubegrænsede tidsindstilling til din babys behov. Den beroligende vuggen hjælper dit barn med at falde til ro og sove mere og bedre.

Så du kan sige farvel til lange, trætte arme og vuggende traveture over stuegulvet med en urolig baby.

SE PRODUKTDETALJER

Vælg sikkerhed – For en tryg og sikker søvn.

Hos Moonboon går vi aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed og alle vores produkter blive løbende sikkerhedstestet.

Den CE-mærkede Vuggemotor 2.0 er designet, udviklet og sikkerhedstestet i Danmark med danske produktdesignere og ingeniører. Derfor kan du være helt tryg ved at bruge Vuggemotoren, når du vil skabe bedre og mere søvn for dit barn.

Vi anbefaler altid at slukke motoren så snart barnet sover. Af hensyn til sikkerheden er Motor 2.0 udstyret med en sikkerhedsfunktion, der automatisk stopper motoren efter 12 timer.

FAQ