søvngaranti

Prøv slyngevugge og-/eller vuggemotor i 30 dage

Hvordan kan du vide, om det virker?

Det kan du kun, hvis du prøver vores slyngevugge og-/eller vuggemotor derhjemme. 

Vi kalder det søvngaranti.

Det betyder, at du kvit og frit får lov til at prøve slyngevuggen og-/eller vuggemotoren hjemme hos dig i 30 dage.

På den måde kan du finde ud af, hvordan den fungerer for din familie, før du køber den.

Slyngevuggen og-/eller vuggemotoren beholder du bare, hvis det viser sig, at du faktisk ikke kan undvære dem. Vil du levere varen tilbage efter de 30 dage, skal alle delene returneres i samme stand, som du modtog dem. Der må altså ikke være skader på produkterne, ligesom du naturligvis skal pakke tingene forsvarligt ind, før du sender dem til os.

OBS: Søvngarantien gælder selvfølgelig også på stativet ved køb af vores sampak bestående af slyngevugge, vuggemotor og stativ.

Det med småt

Vi skriver ikke tingene så småt, at det ikke kan læses. Det er nemlig ikke nødvendigt, for vores tilbud om søvngaranti er din mulighed for at afprøve et produkt, der letter hverdagen.

Det eneste vi beder om til gengæld, er, at du hverken vasker slyngevuggen, madrassen eller muleposen, før du returnerer tingene til os. 

Du skal selvfølgelig også returnere kassen og tværpinden og alle smådele i hel stand. Præcis som ved en almindelig returnering.

Skulle du ønske at returnere produktet, får du det fulde beløb retur for produktet - dog fratrukket fragtprisen for levering. Du skal også selv betale for returfragten.