Introducerer

MOONBOON VUGGE

Moonboons Vugge er en gamechanger inden for funktionelle søvnprodukter, da Vuggen kombinerer muligheden for at sove på et fladt og fast underlag med de beroligende vuggende fordele, som er kendt fra Slyngevuggen. En ny klassiker er født.

MOONBOON VUGGE

Vuggen er designet til børn fra 3-15 kg, som har problemer med at finde ro og sove. Brug den som supplement eller alternativ til Slyngevuggen og i stedet for en almindelig seng eller vugge, der står på gulvet.

Vuggen er til den designbevidste familie, som ønsker at lægge deres barn til at sove på en flad bund med et fast underlag. Det lange liggemål og det åbne design er oplagt til børn, som finder ro i at følge med i omgivelserne eller får det varmt i Slyngevuggens omsluttende tryghed. 

Nature
highlighted image

CRADLE BUNDLE 1

Info goes here
highlighted image

CRADLE BUNDLE 2

Info goes here
highlighted image

ekspertudtalelse

"Jeg kan helt oprigtigt ikke se én eneste grund til at bruge en almindelig seng eller vugge, der står på gulvet."

MIA BERNSCHERER BJØRNFORT - SØVN- OG AMMEVEJLEDER.

Flad bund  

Kombinerer et fast underlag med de beroligende bevægelser kendt fra Moonboons Slyngevugge. Erstatter behovet for en seng eller vugge, der står på gulvet.

Sikker og effektiv  

Vuggen er udviklet i samarbejde med søvneksperter og lever op til de højeste europæiske sikkerhedsstandarder. GOTS-certificeret med omtanke for miljøet.

Langt liggemål 

Det lange liggemål gør, at Vuggen er større og mere åben end Slyngevuggen, hvilket nogle børn foretrækker eller har behov for til at finde ro.

Hvordan virker Vuggen?

Vuggen er designet til at passe med Moonboons fjeder og vuggemotorsystem og Stativ 2.0.

Vuggens rolige bevægelser – op og ned – minder om tiden i mors mave, der kombineres med fordelene fra et fladt og fast underlag. Det skaber en rolig og afslappende stemning der får de mindste til at overgive sig til søvnen. Vuggen er en lifesaver for forældre, der ønsker at give deres børn mere ro bedre søvn, da den frigiver tid, der ellers er blevet brugt på at hoppe på en yogabold, vugge barnet i armene eller noget helt tredje. 

Vuggen er for:  

 - børn, der befinder sig bedre i en åben vugge frem for Slyngevuggens omsluttende tryghed 

- børn, der finder ro i de gavnlige vuggende bevægelser   

- det nysgerrige barn, der finder ro i at følge med i omgivelserne     

- børn med en god indre varme, der nemt får det varmt. 

Den er velegnet til børn med særlige behov, som ikke er forenelige med Slyngevuggens krumning, men hvor forældrene ønsker at give barnet fordelene ved de vuggende bevægelser. Det kan for eksempel være, hvis barnet har hofteskinne.

highlighted image

Hvorfor vælge Moonboon Vuggen?

 • Beroligende vuggende effekt
 • Færre opvågninger imellem søvncyklusser
 • Flad og fast bund
 • Langt liggemål for mere plads
 • Højeste sikkerhed sensorisk
 • GOTS-certificeret og økologisk
 • Køb

  Skal jeg vælge en Vugge eller en Slyngevugge? 

  Vuggen er større og mere åben end Slyngevuggen, hvilket nogle børn foretrækker. Det giver mulighed for at lægge barnet til at sove på en flad bund eller med et fast underlag og dækker samtidig barnets behov for de gavnlige vuggende bevægelser, som Slyngevuggen er kendt for. Vuggen er dertil velegnet til børn med særlige behov, som ikke er forenelige med Slyngevuggens krumning, men hvor forældrene ønsker at give barnet fordelene ved de vuggende bevægelser.  

  Liggemålet er længere på Moonboons Vugge end på Slyngevuggen, hvilket giver barnet mere plads. På grund af den flade bund kan Vuggen også benyttes, efter barnet kan vende sig ved egen kraft. Udover de oplagte fordele for familien forlænger Vuggen også brugen af Stativet og Vuggemotoren.

  30 dage

  SØVNGARANTI

  Prøv vores Moonboon Vugge eller Vugge-bundles i 30 dage før du bestemmer dig. Vi har givet dig længere betænkningstid - fordi det er vigtigt at vælge rigtigt.

  RESPEKT FOR MILJØET 

  Den GOTS-certificerede Vugge er udviklet af økologiske og genanvendelige materialer med omtanke for miljøet. GOTS-certificeringen er jeres garanti for, at den økologiske bomuld, der er brug til produktet, opfylder de allerhøjeste standarder for produktion af bomuld – helt fra dyrkningen af bomulden til de færdige produkter. 

  Du kan med ro i sindet benytte Vuggen, da den er produceret uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider.

  SKANDINAVISK DESIGN

  Vuggen har det ikoniske Moonboon-design. Et stilrent og skandinavisk design, der passer ind i alle hjem. Det stilrene og afdæmpede design pakker fint de tekniske detaljer ind, så produktet ikke står ud eller optager æstetisk plads i jeres hjem.  

  Moonboons Vugge er betrukket med 100 % økologisk og GOTS-certificeret bomuld i høj kvalitet. Bomulden er vasket i loppefrøskaller, hvilket giver et blødt og naturligt look. Vuggens sider er quiltet i det velkendte harlekin-diamantmønster, der sender tankerne hen på Moonboons Ammepuder og Babytæpper.  

  Vuggen er også for-vasket, så I ikke behøver at gøre det. 

  Produktsikkerhed

  Intet er sikkert nok, når det kommer til vores små. Hos Moonboon går vi længere end resten af markedet for at kunne levere så sikre produkter som muligt. Moonboon Vuggen derfor er udviklet i tæt samarbejde med eksperter og følger de europæiske sikkerhedsstandard EN 1130:2019.

  Frequently Asked Questions

  Copy paste embed code you received from app.