VORES INDSATS FOR omtanke for miljøet

Vi er meget stolte over at være blevet GOTS-certificeret som virksomhed, og at vores produkter er godkendt af Organic Content Standard (OCS).

GOTS

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er verdens førende standard for økologiske fibre. Dette sikrer, at alle leverandører i et produkts forsyningskæde garanterer gode arbejdsforhold og anvender økologiske materialer, hvor det er muligt.

Produkter med mindst 70% økologiske materialer mærkes "fremstillet af økologiske materialer", og produkter med mere end 95% økologiske materialer får status som "økologiske". GOTS-certificerede produkter opfylder de allerhøjeste standarder for økologiske materialer og er udviklet med omtanke for miljøet, så du kan være sikker på, at dit Moonboon-produkt er produceret uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider.

Ud over vores GOTS-certificerede produkter er Moonboon som virksomhed blevet inspiceret og vurderet i overensstemmelse med GOTS. Standarden indeholder både sociale og miljømæssige kriterier, der sikrer regulering af arbejdsforhold, spildevandsbehandling, brug af kemikalier og krav til produktkvalitet.

OCS

Moonboon er certificeret i henhold til Organic Cotton Standard, som certificerer og sporer økologisk dyrket bomuld fra kilde til slutprodukt.