VÆLG SIKKERHED

Du går aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed. Det gør vi heller ikke.

Som et resultat af en stigende interesse i funktionelle søvnprodukter, såsom slyngevugger, ser vi et voksende antal brands sætte deres eget navn på lavprisprodukter, som de ikke selv har produceret. Disse går desværre oftest på kompromis med sikkerheden.

Den barske sandhed er, at sikre produkter er dyre at producere. Det kræver materialer af høj kvalitet og grundige sikkerhedstests. Det er derfor kvalitet, sikkerhed og lave priser desværre ikke går hånd i hånd.

VORES ANSVAR

Moonboon er fuldt GOTS-certificeret, hvilket er den højeste standard inden for økologisk tekstilproduktion.

NÆSTEN LYDLØS MOTOR

Udviklet og designet i Danmark af erfarne ingeniører. Testet af sikkerhedskonsulenter.

SIKKERT OG STABILT

Stativet fra Moonboon er certificeret til den europæiske sikkerhedsstandard EN-1130:2019. Den højeste standard der findes.

HVIS IKKE DET ER SIKKERT, SÆLGER VI DET IKKE

Fra dag ét besluttede Moonboon at investere i materialer af høj kvalitet og høj sikkerhed. Derfor har vi danske ingeniører ansat til at udvikle og overvåge produktionen. Produkterne er sikkerhedstestet af sikkerhedskonsulenter (herunder Consumer Lab Denmark) gennem hele produktudviklingsfasen. Dette sikrer, at produkterne følger og overholder de krævende europæiske sikkerhedsstandarder.

Du ved derfor altid, at din baby er i gode hænder, når du vælger Moonboon.

INGEN BATTERIER OVER BABY

Af sikkerhedshensyn benytter Moonboon ikke batterier i motorerne. Batterier har, i sjældne tilfælde, været kendt for at fejle og forårsage brand eller frigive syre.

ØGET SIKKERHED

Gå efter en specialkonstrueret fjeder med en sikkerhedsstrop for at forhindre alvorlige ulykker i tilfælde af uventede fejl på fjederen.

INGEN METAL-PÅ-METAL

Moonboon bruger kun rustfrit stål af højeste kvalitet, der ikke afgiver metalsplinter. Tjek altid, hvilket stål producenterne bruger. Plastdelene sættes på alle de bevægelige metaldele som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

DET SIKRESTE VALG

Alle vores bundles lever op til den højeste europæiske sikkerhedsstandard EN-1130.2019.

ADVARSEL:

  • Køb ikke kroge eller metalkæder til ophæng i byggemarkeder. Der har desværre været tilfælde, hvor babyer har fået metalsplinter i øjnene. Der findes dog ingen tilfælde med et produkt fra Moonboon.
  • Hvis du beslutter dig for at købe dele fra en tredjepartsleverandør, skal du være opmærksom på materialet/metalkvaliteten. Brug aldrig galvaniseret eller overfladebehandlet stål af nogen art. Overfladehandlingen skaller af og kan skade dit barn.