NÅR VI DELER, SKÅNER VI MILJØET

Hos Moonboon støtter vi en cirkulær økonomi, og vi gør det nemt og trygt for alle småbørnfamilier at genbruge vores produkter.

LEJ OG FRIKØB

Hvis du gerne vil beholde produktet, kan du frikøbe det uden ekstra omkostninger.

SOM NY

Vi renser professionelt og kvalitetstester.

SIKKERHEDSTESTET

Vi sikkerhedstester, så alle kan sove trygt.

GARANTI

Vi garanterer fuld funktionalitet.

HVORFOR LEJE HOS MOONBOON?

MED OMTANKE FOR MILJØET

Hos Moonboon vil vi gerne passe på miljøet, og derfor er vores produkter lavet af økologiske materialer af høj kvalitet. Moonboon er GOTS-certificeret, og vi værner om miljøet, hvor det er muligt. Derfor støtter vi også en cirkulær økonomi og vil gerne gøre det nemt og trygt for alle småbørnsfamilier at genbruge vores produkter.

Når du lejer Moonboons produkter, lejer du udstyr, som allerede har været brugt af andre familier. I deles om ressourcerne, og på den måde er du med til at vise omtanke for miljøet. Det er også et godt valg for økonomien – du lejer vores udstyr til en fast månedlig pris uden binding.

SIKKERHEDSTESTET OG RENGJORT

Sikkerhed er grundstenen i Moonboons produkter, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når det handler om vores børn – heller ikke når vi udlejer brugt udstyr. Derfor tester vi altid sikkerheden på vores produkter inden udstyret kommer ud til en ny familie. Så alle kan sove trygt.

Vi vasker også det brugte udstyr og sørger for, at det er 100 % rent, fri for bakterier og helt klart til at blive brugt igen. Produkterne bliver professionelt renset, og alle elementer bliver kvalitetstestet og evt. udskiftet, inden de rejser videre til næste familie.

BRUGT UDSTYR MED GARANTI

Når du lejer et brugt produkt hos os, er de omfattet af vores garanti. Det slider på babyudstyr at blive brugt, og der kan være lette brugsmærker på produkterne. Skulle uheldet være ude, og du står med et defekt eller beskadiget produkt, så kontakter du blot vores kundeservice, som kan hjælpe dig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

BRUG AF LEJEPRODUKTER

LEVERING OG FRAGT

BETALING OG FORTRYDELSESRET

FEJL OG MANGLER

OPSIGELSE OG RETURNERING

LEJEBETINGELSER