Vores historie

I 2019 blev Moonboon grundlagt af Marie – mor til to fra København – sammen med hendes mand, Adam. Efter hun havde født sin første søn, indså Marie hurtigt, at søvn var afgørende for hende for at være den mor, hun ønskede at være, men hun fik simpelthen ikke nok af det. Der var ingen nem løsning på, hvordan man fik god søvn, og hvad der havde fungeret for hendes venner og familie, fungerede ikke for hende og hendes søn.

"Siden jeg grundlagde Moonboon, har min mission altid været at hjælpe enhver familie med at have den samme mulighed, som jeg havde, for at være den lykkeligste og bedste udgave af sig selv. At få mere og bedre søvn var det første skridt i den retning, hvilket gjorde mig mere veludhvilet og i stand til fuldt ud at nyde hvert øjeblik med min søn. Jeg håber, at vores produkter kan hjælpe dig med at få den samme oplevelse!"

Ikke bare en slyngevugge

men et fællesskab

Over fem år og mere end 150.000 glade forældre senere har Moonboon stadig det samme mål; at hjælpe babyer og børn med at sove mere og bedre og dermed støtte jer som forældre. Det er også derfor, det er essentielt for os, at alle vores produkter er sikre, udviklet i tæt samarbejde med eksperter og er stilfulde samt repræsenterer skandinavisk design. Derudover er det vigtigt for os, at vores produkter bliver skabt med hensyn til miljøet, fordi alt, hvad vi gør hos Moonboon, er drevet af den største kærlighed til vores små. Vi håber, at du oplever den kærlighed i vores mange produkter, design og artikler.

VORES PRODUKTER I +60 LANDE

Siden 2019 har vi hos Moonboon introduceret vores produkter til bedre søvn i mere end 60 lande over hele verden – og vi fortsætter med at vokse.

+55 ÅRS ERFARING

Det er vigtigt for os, at alle vores produkter udvikles med eksperter. Derfor samarbejder vi med et udvalg af eksperter fra forskellige lande, der samlet har mere end 55 års erfaring.

+40 PRODUKTER TIL BEDRE SØVN

Gennem årene er vores produktportefølje vokset og omfatter nu mere end 40 forskellige produkter, så dit barn får den bedst mulige søvnoplevelse.

TILGÆNGELIG I +100 BUTIKKER

For at give dig den bedst mulige oplevelse er vores produkter tilgængelige hos udvalgte forhandlere, så du kan have dem i hænderne og selv opleve dem.

VORES HJØRNESTEN

Sikkerhed

Det har altid været vores højeste prioritet, at vores produkter er sikre, og derfor foregår vores design, udvikling og test i Danmark i samarbejde med søvnspecialister og danske ingeniører. Vi tester grundigt, sikrer overholdelse af de højeste sikkerhedsstandarder og er stolte af vores GOTS-certificering, hvilket bekræfter brugen af økologiske materialer og bæredygtige produktionsmetoder.

Ekspertise

Som forældre forstår vi selv vigtigheden af kvalitet for vores børn, og vi investerer meget tid i forskning og samarbejde med anerkendte eksperter såsom søvnkonsulenter, jordemødre, ingeniører, børnelæger og mange flere for at sikre den højeste kvalitet af hvert Moonboon-produkt.

Med omtanke for miljøet

For os er hensyn til miljøet af højeste prioritet. Vi prioriterer at bruge naturlige materialer i vores produkter såsom 100% økologisk bomuld i alle vores tekstilprodukter, herunder vores slyngevugger. Som en GOTS-certificeret virksomhed har vi dedikeret os til sikre arbejdsforhold, der anvender naturlige materialer af høj kvalitet, som er produceret ansvarligt fra start til slut.

Skandinavisk design

Vores vision for alle vores produkter er, at de skal have inkorporeret de vigtigste træk ved skandinavisk design – en minimalistisk æstetik, design, der følger funktion, ærlighed i håndværket og opmærksomhed på detaljer. Det er visionen, der definerer vores design hos Moonboon, og derfor oversætter vi denne vision til smukke, tidløse produkter med en forbindelse til naturen.

VIL DU VÆRE MED?

Vores mission er at hjælpe babyer og børn med at sove mere og bedre én drøm ad gangen, og vi leder altid efter dygtige og ambitiøse kollegaer, der vil med på rejsen!