VORES HISTORIE

EN HILSEN FRA VORES FOUNDER

"Jeg hedder Marie.

Sammen med min mand, Adam, startede jeg Moonboon. Da jeg selv blev mor, indså jeg hurtigt, at hvert barn er unikt med sine egne individuelle behov og karaktertræk. Der er ingen manual til at opnå god søvn, og det der virkede for mine venner og familie, virkede ikke for vores søn.

Alle de timer, jeg brugte på at vugge min søn i armene, mens han stadig havde svært ved at falde til ro, fik mig til at indse, hvor afgørende og svær, god søvn er for både babyer og forældre. Med målet om at forbedre vores søns søvn og lette noget af presset på os som forældre, begav jeg mig ud på en rejse for at finde en løsning. Det blev starten på Moonboon og de første prototyper af Slyngevuggen og Motoren.

Da vi introducerede slyngevuggen med motoren til vores søn, opdagede vi hurtigt, at han ikke kun faldt hurtigere i søvn og sov bedre, men det gav også os forældre noget tiltrængt hvile. Det gav mig mere overskud og gjorde mig dermed til en bedre mor.

Siden da har det været vores mission hos Moonboon at skabe produkter, der giver bedre søvn for babyer og børn og dermed hjælper os forældre, med at være den bedste version af os selv.

Det er afgørende for os hos Moonboon, at alle de produkter, vi designer og producerer, opfylder fire kriterier, som er centrale for vores identitet. Vores produkter skal være sikre, derfor tester vi dem med danske ingeniører, og de skal også være produceret med omtanke for miljøet, hvilket betyder, at vi bruger naturlige og økologiske materialer, hvor det er muligt, samt støtter fair arbejdsforhold. Derudover er vores produkter udviklet med baggrund i ekspertviden, da vi samarbejder med søvneksperter, og endelig repræsenterer vores produkter dansk design. Alt, hvad vi gør, er drevet af den største kærlighed til vores små.

Vi håber, at du kan mærke den kærlighed i vores produkter og designs."

HVEM ER MOONBOON?

Vores design er inspireret af månen, natten, dyb søvn, søde drømme og eventyr.
For os symboliserer månen søvn, mens 'boon', som betyder en velsignelse eller en fordel, indkapsler alt det gode i livet.

SIKKERHED

Det har altid været vores højeste prioritet, at vores produkter er sikre. Derfor foregår design, udvikling og test i Danmark i samarbejde med søvnspecialister og danske ingeniører, og vi har dedikeret meget tid og energi til udviklingsprocessen, fra de første ideer til det færdige produkt.

Vores produkter lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Det er også derfor, vi er stolte af at kunne sige, at vi er GOTS-certificerede! En GOTS-certificering er mere end en garanti for, at alt er økologisk. Mærket er også et bevis på, at vores produkter er produceret under ansvarlige arbejdsforhold og en garanti for, at vi lever op til certificeringens strenge retningslinjer i alle led af vores forsyningskæde.

EKSPERTISE

Det har altid været vores mål at producere produkter af høj kvalitet. Mange af os hos Moonboon er selv forældre og ved ligesom dig, at kun det bedste er godt nok til vores børn. For at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet, bruger vi meget tid på udviklingsprocessen, udfører omfattende forskning og samarbejder med anerkendte søvneksperter og forældre. Vi er stolte af, at jordemødre anbefaler vores produkter.

Vores vuggemotor er designet af Laura Faurschou, i den enkle form, der er typisk for skandinavisk design, og de erfarne ingeniører hos C.B. Svendsen har udviklet og testet den. Det giver os sikkerhed for, at vores produkter og tilbehør er af højeste kvalitet.

MED OMTANKE

Vi ønsker at passe godt på miljøet. Derfor er Moonboons produkter så vidt muligt fremstillet af økologiske materialer. Madrasserne i vores babyhængekøjer er for eksempel fyldt med kapok, en naturfiber, der er allergivenlig og produceret på en måde, der gør den 100% økologisk.

Hos Moonboon fokuserer vi på at beskytte mennesker, dyr og miljø. Det betyder, at vi foretrækker at bruge naturlige materialer af høj kvalitet. Som GOTS-certificeret virksomhed har vi forpligtet os til at bruge økologiske materialer, der er produceret under sikre og ansvarlige arbejdsforhold fra start til slut, hvor det er muligt. Du kan derfor altid være sikker på, at Moonboons GOTS produkter er naturlige og produceret uden brug af kemikalier.

At være GOTS-certificeret var og er meget vigtigt for os hos Moonboon, da det er essentielt for os, at vi tager socialt ansvar og passer på miljøet. Denne certificering betyder, at omsorg og respekt for miljøet er en integreret del af alle faser fra i produktionen, til emballage, mærkning, handel og fragt.

SKANDINAVISK DESIGN

Vores vision for alle vores produkter er, at de skal have inkorporeret de vigtigste træk ved dansk design - en minimalistisk æstetik, design, der følger funktion, ærlighed i håndværket og opmærksomhed på detaljer.

Det er denne æstetik, der definerer vores design hos Moonboon, og derfor oversætter vi denne vision til smukke, tidløse produkter, med en forbindelse til naturen.