Jeg hedder Marie. Sammen med min mand Adam har jeg startet Moonboon, der producerer babyudstyr i lækre, økologiske materialer, der er udviklet med omtanke for miljøet. Jeg fik inspirationen til Moonboon, da jeg selv blev mor, og alle vores produkter er skabt med den største kærlighed til de mindste. Det håber jeg, du kan mærke. 

Vores designs er inspireret af månen, natten, søvnen, drømmene og eventyret. For os er månen et symbol på søvnen, mens Boon, der betyder velsignelse eller held, indkapsler alt det gode i livet.

UDVIKLET MED OMTANKE FOR MILJØET

Jeg vil gerne passe på miljøet, og derfor er Moonboons produkter lavet af økologiske kvalitetsmaterialer, hvor det er muligt. For eksempel er madrassen i vores slyngevugge fyldt med det allergivenlige og naturlige kapok, og alle vores tekstiler er økologiske. Du kan derfor altid være sikker på, at Moonboons produkter er naturlige og produceret uden brug af kemi. Det har givet os den eftertragtede GOTS-certificering.  

MOONBOON ER GOTS-CERTIFICERET

GOTS-certificeringen er ikke kun din garanti for, at alt er økologisk. Mærket er også et bevis på, at vi udvikler vores produkter under ansvarlige arbejdsforhold.

Jeg er stolt af, at Moonboon opfylder de mange kriterier, som GOTS-certificeringen kræver. Det betyder rent praktisk, at vi prioriterer og konstant arbejder på at minimere vores miljøpåvirkning, hvor det er muligt. Fra forarbejdning til produktion, indpakning, mærkning, handel og fragt. Det hele tæller. For mig er det afgørende, at Moonboon tager ansvar både socialt og miljømæssigt. 

HØJ KVALITET

Fra begyndelsen har det været centralt for mig at skabe produkter af høj kvalitet. Derfor har jeg lagt vægt på selv at være en del af udviklingen – fra de første tanker til færdigt produkt. Det er årsagen til, at design, udvikling og tests foregår i Danmark gennem et tæt samarbejde med danske ingeniører, søvneksperter og fagfolk.

Blandt andet har Laura Faurschou tegnet vuggemotoren i et let, skandinavisk design, mens eksperterne hos C.B. Svendsen i Kirke Værløse har udviklet og testet den.

På den måde kan jeg være sikker på at give dig den højeste kvalitet, hver gang du køber udstyr til din baby fra Moonboon.