WHITE NOISE SPEAKER

Babyer kan godt lide white noise. De er nemlig vant til det. Før barnet bliver født, tilbringer det sine dage og nætter inde i maven tæt omsluttet af den beroligende menneskelige summen fra morens krop. Morens bankende hjerte, lyden af blodet, der suser rundt i kroppen, og den rytmiske vejrtrækning udgør tilsammen en blanding af betryggende lyde. 

Når barnet fødes, befinder det sig pludselig i en foruroligende verden af stille og forsigtige lyde. White noise-produkter skaber et komfortabelt lydmiljø, som minder om livmoderen. Det beroliger barnet og hjælper det med at stoppe med at græde og falde hurtigere i søvn.

highlighted image

White Noise Speaker

Vores White Noise Speaker er specielt udviklet til at hjælpe babyer og børn med at sove bedre. Højttaleren indeholder 10 afslappende lyde: white, pink og brown noises, og womb noises. Nogle børn er glade for at have lidt lys tændt under søvnen for at skabe et trygt og varmt miljø. Og vi ønsker ikke, at du skal famle rundt i mørket. Derfor er der indbygget en natlampe i højttaleren med et varmt og behageligt lys, som nemt kan tændes og slukkes.
Se produktdetaljer
logo
FALD I SØVN HURTIGERE, OG SOV BEDRE

Vælg mellem white, pink og brown noises – og womb sounds med lyden af mors mave. Lydene skaber tryghed og ro og hjælper barnet med at falde i søvn hurtigere og sove bedre.

logo
TAG LYDEN MED 

Nyd, at I kan tage højttaleren med jer overalt. Silikonestroppen gør det nemt at hænge højttaleren op, fx på tværpinden i slyngevuggen. Og med det genopladelige batteri har I ikke brug for ledninger.

logo
BRUG UDEN SMARTPHONE 

Godt og gennemtænkt design. Vores White Noise Speaker fungerer uden app og smartphone. Lad højttaleren skabe et beroligende miljø, og frigør telefonen til andre ting, mens barnet sover trygt.

de 10 afslappende lyde


Lyde fra livmoderen (#1 Mom’s Heartbeat og #2 Womb Sounds)
Efterligner den beroligende menneskelige summen fra tiden i mors mave. Morens bankende hjerte og lyden af blodet, der suser rundt i kroppen.

White noises (#3 TV Static, #4 Boat Motor og #5 Air Conditioner)
En sammensætning af forskellige lyde, som strækker sig tværs over alle frekvenser og tilslører lyde fra omgivelserne. Vælg mellem TV-støj, bådmotor og airconditioner som lydmiljø.

Pink noises (#6 Calm Waves, #7 Rustling Leaves og #8 Soft Summer Rain)
Søvndyssende lyde vi kender fra naturens verden. Beroligende bølger, raslende blade i vinden og blid sommerregn hjælper med at skabe en behagelig atmosfære.

Brown noises (#9 Thunder and Rain og #10 Crackling Bonfire)
Brown noise er dybere end white noise og pink noise og har en mere rå lyd. Vælg mellem torden og regn eller lyden af et knitrende bål.

HVAD ER WHITE NOISE?

Betegnelsen white noise – eller hvid støj – dækker over en række lyde, som kan være beroligende, lindrende eller hjælpe med skabe fokus.

White noise er en sammensætning af forskellige lyde, som tilsammen danner en lyd, der strækker sig tværs over alle frekvenser og blokerer for pludselige lydændringer i omgivelserne. White noise tilslører altså andre lyde, som ellers opstår naturligt i omgivelserne, og blokerer for pludselige lydændringer. Da white noise er vedvarende, kan lytteren ikke fokusere på lyden, hvilket gør det nemmere at glide ind i søvnen eller falde i søvn igen.

Der findes forskellige variationer af white noise med hver deres funktionelle kvalitet. Det kan for eksempel være pink noise og brown noise. Lydene er meget ens. Hver variation har derfor fået en farve, der hjælper os med at skelne dem fra hinanden. Lydene adskiller sig fra hinanden ved at have forskellige energiniveauer og frekvensdistributioner. De har dog alle det til fælles, at de har en positiv effekt på søvn og afslapning.

Alle børn er forskellige. Nogle finder ro ved white noise, andre ved brown noise, pink noise eller womb sounds. Derfor har vi inkluderet lyde fra både white, pink og brown noises samt to womb sounds, der efterligner lydene fra tiden i maven. Alt sammen for at skabe et beroligende miljø der hjælper dit barn med at finde ro og sove bedre.

oplev den her

HVORFOR BRUGE WHITE NOISE?

For forældre kan det være hårdt og mentalt opslidende at have et barn, der græder i lang tid ad gangen og ikke vil sove. Det kan endda være en stor udfordring for forældrene selv at få nok søvn. Selv når man er forbi ammestadiet med flere opvågninger om natten, kan barnet have svært ved at finde ro eller falde i søvn.

Til at hjælpe barnet med at falde i søvn anbefaler eksperter en række afslappende metoder, der hjælper barnet på vej imod søvnen. Her kan white noise være en kæmpe hjælp.

Moonboons White Noise Speaker fungerer på tværs af alle aldre og er en hjælpende hånd til forældre, der ønsker at give deres barn en bedre søvn. Herunder er det fantastisk i kombination med slyngevuggens rolige vuggen. White noise skaber en jævn og rolig atmosfære, som får babyer og børn til at slappe af og kan hjælpe hele familien med at sove bedre.

HVORNÅR BRUGES WHITE NOISE?

Mange anbefaler white noise på grund af to markante egenskaber:

1. Ved sengetid: White noise har en beroligende virkning, der hjælper barnet med at falde i søvn og sove bedre, uanset hvilke lyde der ellers måtte være i omgivelserne

2. Under søvnen: Det er bevist, at white noise lukker andre lyde ude. White noise har en tilslørende effekt og blokerer for pludselige forstyrrende ændringer i lyden eller lydstyrken, som ellers kan skræmme barnet eller måske vække det, før det var meningen.

highlighted image

HVORDAN BRUGER MAN WHITE NOISE?

Når det handler om søvnbehov, er alle børn forskellige. For at finde den rette lyd til barnet anbefaler vi, at man prøver sig frem og ser, hvordan barnet reagerer. 

Stil højttaleren i nærheden af barnet, tænd den, og find en passende lyd. Begynd med den lyd, du selv bedst kan lide. Hvis den ikke har en virkning, så prøv de andre lyde én ad gangen, for at finde den lyd barnet bedst kan lide. 

Efter et par minutters brug vil de fleste børn falde til ro eller falde i søvn. Højttaleren efterligner lydene fra tiden i maven, som giver en behagelig atmosfære og lukker forstyrrende lyde ude. I løbet af kort tid virker det beroligende. Det giver også dig selv mulighed for at finde den ro, du har brug for som forælder. 

White noise er en hjælpende hånd, men kan ikke løse alle søvnudfordringer. Husk på, at det er helt naturligt for babyer at vågne i løbet af natten, og at det ikke nødvendigvis er et tegn på, at der er noget galt. Det er ikke realistisk at forvente, at babyer og børn sover tungt hele natten. De har nogle gange brug for en flaske, en ren ble eller et kram. Men der er en god chance for, at white noise kan hjælpe dem med at falde hurtigt i søvn igen. 

FAQ